Ga naar inhoud
Wat speelt er zich werkelijk af op het vrolijke, met drank overgoten huisfeest vol twintigers? Vijfdelige dramaserie die op sketchachtige wijze een inkijkje geeft in de levens van de feestgangers.
Zo’n vijftig feestgangers verzamelen zich op een huisfeest in een villa buiten de stad. Drank vloeit rijkelijk en hormonen borrelen. Maar wat gaat er schuil achter die vrolijke façade? Wat houdt deze twintigers daadwerkelijk bezig? Deze vijfdelige mozaïekdramaserie geeft een inkijkje in de levens van de jongeren. Van op het eerste gezicht smoorverliefde stellen tot eenzame lieden die hun verdriet wegdrinken. In op zichzelf staande scènes, die soms slechts bestaan uit een flard, worden feest en bezoekers op sketchachtige wijze nader bekeken.

Titel: Suspicious Minds
Jaar: 2014
Duur : 25 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

JeugdDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.