Ga naar inhoud
Willem is zes jaar en nogal druk, maar zijn ouders houden van hem. Tenminste, dat denkt hij. Totdat ze hem achterlaten bij twee onbekende, rare mensen. Hij zal alleen de weg terug naar huis moeten vinden.
Willem is zes jaar en nogal druk, maar zijn ouders houden van hem. Tenminste, dat denkt hij. Totdat ze hem op een dag afzetten bij twee onbekende mensen in een vreemd dorpje. Het zijn rare mensen met vreemde gebruiken. Willem denkt dat het maar voor een middag is, maar die avond komen zijn ouders hem niet ophalen. Als hij naar huis probeert te bellen, krijgt hij een vreemde aan de lijn. Zijn ouders hebben hem in de steek gelaten. Hij zal alleen de weg naar huis moeten vinden. Te voet, zo lang zijn beentjes hem kunnen dragen.


Titel: Weg met Willem
Jaar: 2015
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Gouden Kalf Competitie, Inschrijving, Gouden Kalveren
Editie: NFF 2016

HumorDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.