Als een ouder echtpaar tegen wil en dank een paar uur op hun onuitstaanbare puberende buurmeisje moet passen, besluit het hun gekoesterde rust niet te willen laten verstoren.
Donkere komedie waarin een ouder echtpaar voor onverwachte uitdagingen komt te staan als het gevraagd wordt op de puberdochter van de buren te passen. Wanneer het meisje in toenemende mate hen het bloed onder de nagels vandaan haalt, besluiten de twee gepensioneerden het heft in eigen hand te nemen. Met een nogal vergaande stap als oplossing voor de verstoring van hun geroutineerde rust. Winnaar 48 Hour Film Project 2014.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Sound Design

Titel: Rust
Jaar: 2014
Duur : 5 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: NFF Jaarselectie
Editie: NFF 2014

HumorMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.