Ga naar inhoud
In het park ontmoet een groepje vaders elkaar weer elke week, in het tweede seizoen van de vrolijke tragikomische serie over modern ouderschap in het algemeen en vaderschap in het bijzonder.
Tweede seizoen van de vrolijke tragikomische serie over het wel en wee van zes vaders die heel verschillend zijn: in karakter, leeftijd en opleiding. Centraal staan hun levens met hun kinderen, (ex-)partners, werk en ouders. Als gemeenschappelijk moment hebben ze de donderdag, waarop ze elkaar, weer of geen weer, ontmoeten bij het bankje in het park. In dit seizoen gaat de jonge DJ Bouz op zoek naar zijn vader en probeert Martijn zijn echtscheiding te verwerken.

Titel: Papadag 2
Jaar: 2020
Duur : 45 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2020

FamiliebandenMaatschappijRomantiekHumorDramaVriendschap

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.