Ga naar inhoud
Still

One Night Stand VII - Stockholm

Regie: Eché Janga
Nadat hij een noodlottig ongeval heeft veroorzaakt, is het leven van buschauffeur Ben dof en leeg. Gekweld door schuldgevoel besluit hij naar Zweden te gaan, op zoek naar verlossing.
Buschauffeur Ben heeft in Spanje een ongeluk veroorzaakt waarbij vijf passagiers om het leven zijn gekomen. Sindsdien gaat de zwijgzame man gebukt onder een groot schuldgevoel. Zijn wereld is een stille nachtmerrie in herfstig licht. Zelfs de onverwachte vriendschap met de jonge draaideurcrimineel die hij tijdens zijn taakstraf ontmoet kan hem niet opbeuren. Op zoek naar verlossing van zijn demonen gaat hij op weg naar Zweden.

Credits

Uitvoerend Producent
Production Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Sound Design
Titel: One Night Stand VII - Stockholm
Jaar: 2012
Duur : 41 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2012
Jaaroverzicht Blik naar buiten(land)

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.