Ga naar inhoud
Still

&ME

Regie: Norbert ter Hall
Romantische komedie over drie Europeanen die in Brussel werken. Het trio vindt elkaar in de behoefte aan wezenlijk contact en liefde. Maar persoonlijke omstandigheden maken hun relatie complex.
Elke maand verhuist het Europees Parlement van Brussel naar Straatsburg en weer terug. Drie eenlingen uit verschillende landen werken ieder binnen een onderdeel van die Europese, politieke smeltkroes. Ze vinden elkaar in hun eenzaamheid en de behoefte aan wezenlijk contact, liefde en geluk. Maar seksuele voorkeuren en andere persoonlijke omstandigheden maken hun relaties behoorlijk complex. Romantische komedie tegen de achtergrond van het intensieve streven naar Europese eenheid.
Titel: &ME
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Gouden Kalf Competitie RomantiekInternationaal

Gouden Kalf winnaar

Beste Camera (2013)
Richard Van Oosterhout

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.