Ga naar inhoud
Still

Hollandse meesters in de 21e eeuw - Ronald Ophuis

Regie: Rudolf van den Berg
Documentairereeks over Nederlandse beeldend kunstenaars, geportretteerd door diverse filmmakers. De films bieden inzicht in de werkwijze, persoonlijkheid en ideeën van de kunstenaars.
Documentairereeks over hedendaagse Nederlandse beeldend kunstenaars, geportretteerd door diverse Nederlandse filmmakers. Deze portretten vormen levendige momentopnames die inzicht bieden in de werkwijze, het materiaalgebruik, de persoonlijkheid en de ideeën van de kunstenaars. De werkplek van de kunstenaar is het uitgangspunt voor de korte films die nieuwsgierig maken, bestaande beeldvorming bevestigen of juist ontregelen.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Interakt
Titel: Hollandse meesters in de 21e eeuw - Ronald Ophuis
Jaar: 2012
Duur : 15 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Mediafonds 25 JaarInternationaalKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.