Ga naar inhoud
Bep Brul, de Majoor, Fats, Mevrouw de Haas en Dr. Doolittle zijn terug in een prettig gestoorde familiefilm. De vijf gekken zetten een doldwaze zoektocht op touw om de ontvoerde zuster Ten Hoeven terug te vinden.
De vijf leukste gekken van Nederland zijn terug in een prettig gestoorde familiefilm. Bep Brul, de Majoor, Fats, Mevrouw De Haas en Dr. Doolittle wonen inmiddels niet meer in Zonnedael. De psychiatrische inrichting is opgeheven, tot groot verdriet van zuster Ten Hoeven die haar geliefde patiënten zo erg mist dat ze geen doel meer ziet in haar leven. Als de zuster plots is ontvoerd en de gekken dit vernemen, zetten ze een riskante en doldwaze zoektocht op touw. Achter het ontvoeringsmysterie blijkt een ongelooflijk verhaal schuil te gaan.

Titel: Loenatik, te Gek
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Gouden Kalf Competitie, NFF Jaarselectie, Gast van het Jaar: Fons Merkies
Editie: NFF 2014

HumorFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.