Bep Brul, de Majoor, Fats, Mevrouw de Haas en Dr. Doolittle zijn terug in een prettig gesto­orde fami­liefilm. De vijf gekken zetten een dold­waze zoek­tocht op touw om de ontvo­erde zuster Ten Hoeven terug te vinden.
De vijf leukste gekken van Neder­land zijn terug in een prettig gesto­orde fami­liefilm. Bep Brul, de Majoor, Fats, Mevrouw De Haas en Dr. Doolittle wonen inmid­dels niet meer in Zonnedael. De psychi­a­trische inrichting is opge­heven, tot groot verdriet van zuster Ten Hoeven die haar geliefde patiënten zo erg mist dat ze geen doel meer ziet in haar leven. Als de zuster plots is ontvoerd en de gekken dit vernemen, zetten ze een riskante en dold­waze zoek­tocht op touw. Achter het ontvo­er­ingsmys­terie blijkt een ongelooflijk verhaal schuil te gaan.

Titel: Loenatik, te Gek
Jaar: 2014
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

HumorFamiliefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo Dioraphte