Ga naar inhoud
Zwart-witfilm vol rustige en geconcentreerd bewegende lichamen over de in zijn zucht naar zelfbevestiging verstikte Niko. Hij slijt zijn dagen in de anonieme fitnessruimte van de sportschool.
De twintigjarige Niko slijt zijn dagen in de anonieme fitnessruimte van de sportschool, waar zijn wilskracht al snel wordt opgemerkt door een personal trainer. Hoewel ze elkaar dagelijks zien, blijft hun contact beperkt en onverschillig. Dat verandert als Niko flinke vooruitgang boekt en het tweetal verstrikt raakt in een machtsspel. Zwart-witfilm vol rustige en geconcentreerd bewegende lichamen, over een jongen die volledig opgaat in zijn zucht naar zelfbevestiging.

Credits

Geluidsnabewerking
Sound Design
Muziek
Epic Blue
Productiebedrijf
Sint-Lukas Hogeschool Brussel
Distributie
Dalton Distribution

Titel: Get Ripped
Jaar: 2013
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams, Filmspecials
Editie: NFF 2014

SportInternationaal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.