Ga naar inhoud
Still

Love Eternal

Regie: Brendan Muldowney
Absurdistisch, morbide drama over de door de dood geobsedeerde Ian. Sinds het plotselinge sterven van zijn vader kan hij geen normale gevoelens meer hebben voor mensen. Zijn vriendinnen zoekt hij op zelfmoordsites.


Absurdistisch, morbide drama over de door de dood geobsedeerde Ian. Sinds hij als jongetje werd geconfronteerd met de plotselinge dood van zijn vader, is het voor Ian onmogelijk normale gevoelens te hebben voor mensen. Zijn vriendinnen zoekt hij op zelfmoordsites. Pas wanneer deze levenloos zijn, lukt het hem een normale relatie met ze te hebben, volgens de door zijn overleden moeder geschreven instructies. Maar dat wordt anders door zijn ontmoeting met Naomi.
Titel: Love Eternal
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 34 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht RomantiekInternationaalMisdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.