Ga naar inhoud
Still

Geluiden voor Mazin

Regie: Ingrid Kamerling
Documentaire over de twaalfjarige, dove Mazin die aan de vooravond staat van een operatie waarna hij voor het eerst in zijn leven kan horen. Mazin is nieuwsgierig, maar ook bang. Hoe zal de wereld klinken?
Mazin is een twaalfjarige, dove jongen die zich opmaakt voor het spannendste moment in zijn leven. Hij zal een operatie ondergaan waarna hij voor het eerst kan horen. Mazin is heel nieuwsgierig naar alle geluiden en verheugt zich er ontzettend op om met zijn familie te kunnen praten. Maar hij is ook een beetje bang. Wat als er iets misgaat in de operatie, zoals bij zijn schoolvriendinnetje gebeurde? Maar misschien vindt Mazin het nog wel enger als de operatie wel lukt. Hoe zal de wereld klinken?

Credits

Coproducent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Hollandse Helden
Omroep
Evangelische Omroep (EO)
Titel: Geluiden voor Mazin
Jaar: 2012
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2013
Jaaroverzicht Kidsbios NFF Debuutcompetitie NFF TalentMediafonds 25 Jaar

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.