Frank en Eva kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. Relatiedrama dat een treffend beeld geeft van (LAT-)relaties in de vrije jaren zeventig.
Frank en Eva kunnen niet met, maar ook niet zonder elkaar leven. In de vrije jaren zeventig gaat Frank naar bed met iedere vrouw die hij kan krijgen. Eva zoekt ondertussen meer vastigheid en wil juist een gezin beginnen. Het gedrag van Frank frustreert haar dermate dat ze een affaire begint met hun gezamenlijke vriend. Het relatiedrama geeft een treffend beeld van (LAT-)relaties. Voor Sylvia Kristel werd speciaal een rol geschreven nadat ze Pim de la Parra vroeg 'Waarom ontdek je me niet? Ik ben de beste.'

Credits

Productiebedrijf
Scorpio Films N.V.

Titel: Frank & Eva: Living Apart Together
Jaar: 1973
Duur : 1 uur, 35 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2013

RomantiekGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.