Familiefilm over de negenjarige Finn die het liefst muziek maakt, maar zijn vader wil daar niets van weten. Als de jongen een prachtig spelende violist ontmoet, blijft hij hem stiekem opzoeken.
Familiefilm over de negenjarige Finn die samen met zijn vader op het platteland woont. Finn wil het liefst muziek maken, maar zijn vader wil daar niets van weten. Bij een vervallen boerderij ontmoet de jongen een oude man die de sterren van de hemel speelt op een viool. Terwijl zijn vader denkt dat hij gaat voetballen, gaat Finn voortaan stiekem naar de boerderij om te oefenen. Zijn beste vriend Erik verklaart hem voor gek. Is Finn dan de enige die ziet hoe betoverend muziek kan zijn? Of is er iets anders aan de hand?

Titel: Finn
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2014

Familiefilm

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.