Speelfilm, gebaseerd op en vermengd met ware gebeurtenissen, waarin Kees Brienen naar India afreist om met zijn beste vriend een zonsverduistering te bekijken. Ter plaatse blijkt zijn maatje overleden.
Regisseur Kees Brienen reist naar India om met zijn beste vriend een totale zonsverduistering te bekijken. Ter plaatse hoort hij dat zijn maatje is overleden. Een onverwachte road trip voert hem naar het afgelegen dorp waar het lichaam van zijn vriend ligt opgebaard. Brienen regelt het afscheid en moet ondertussen verwerken dat zijn vriend er niet meer is. Een speelfilm, gebaseerd op en vermengd met ware gebeurtenissen, die nieuwe perspectieven biedt op liefde, leven en de dood.

Credits

Production Design
Visual Effects
Sound Design
REC Sound
Productiebedrijf
De Productie
Kino International
Distributie
Mokum Filmdistributie

Titel: Dead Body Welcome
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie, Naakt
Editie: NFF 2013

InternationaalRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.