Ga naar inhoud
Romantisch drama in grauwe blauwtinten over Jonas en Merel, die elkaar na vele jaren terugzien en samen een dag doorbrengen. Terwijl ze oude herinneringen ophalen, worden nieuwe gemaakt.
Jonas zit middenin een verbouwing. Als hij voor de zoveelste keer in een doe-het-zelfzaak staat en een moeizaam gesprek voert met een norse slotenmaker, herkent hij plotseling een vriendin van vroeger. Ze besluiten om samen maar wat van de troosteloze dag te maken. Uiteindelijk belanden ze in het café. Het wordt een dag waarop oude herinneringen worden opgehaald en nieuwe ontstaan. Romantisch drama gefilmd in grauwe blauwtinten.

Credits

Producent
Scenario
Productiebedrijf
KASK Gent

Titel: Blue Monday
Jaar: 2013
Duur : 14 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Vlaams, Filmspecials
Editie: NFF 2014

RomantiekInternationaal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.