Ga naar inhoud
Still

All Those Sunflowers

Regie: Bram Schouw
Subtiel drama over een eenzame Nederlandse vrouw in het bruisende New York. Ze hervindt zichzelf tijdens een tripje buiten de stad. Lukt het daar om haar vriend, die zich nog maar zelden laat zien, los te laten?
Marieke, een 27-jarige Nederlandse, werkt bij een reclamebureau in New York. Ze voelt zich eenzaam in the city that never sleeps. Alleen vriendje Dylan kan haar troosten, al verschijnt hij slechts sporadisch. Wanneer ze tijdens een uitstapje met collega’s naar het groene en rustige Long Island vertrekt, bloeit de in zichzelf gekeerde vrouw eindelijk op. Zeker wanneer ze George leert kennen. Juist op dat moment vraagt Dylan aan Marieke of zij hem los wil laten. Subtiel drama over eenzaamheid, rouwen en opnieuw beginnen.
Titel: All Those Sunflowers
Jaar: 2014
Duur : 19 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2014
Gouden Kalf Competitie NFF Jaarselectie InternationaalRomantiek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.