Ga naar inhoud
Herman en Marie zijn in Istanbul om de rugzak van hun overleden zoon op te halen. Daar besluit het stel diens reis door Turkije zelf te maken. Drama over liefde, verlies en de troost van landschappen.
Vijftigers Herman en Marie arriveren in Istanbul om de rugzak van hun overleden zoon op te halen. Wanneer ze, diep bedroefd, door zijn spullen gaan, treffen ze een dagboek aan dat hij bijhield tijdens zijn reis door Turkije. In een poging om loutering te vinden, besluit Herman het laatste spoor van hun zoon te volgen. Hij haalt Marie over en neemt haar mee naar een voor hen onbekend deel van de wereld. Belgisch drama over liefde, verlies en de troost van landschappen. Over hoe een reis de bestemming kan zijn.

Credits

Set geluid
Productiebedrijf
Serendipity Films
Circe Films
Mollywood

Titel: 82 Days in April
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 30 minuten
Categorie: Speelfilm
Competities: Filmspecials, NFF Internationale coproducties
Editie: NFF 2014

Internationaal

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.