One False Move

Clara van Gool Korte film - 2011 - 12 min.

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Korte, dialoogloze film over de teloorgang van een al wat oudere stewardess die haar vlucht mist, in een voor haar onbekende wereld achterblijft en in grote problemen belandt.

Dialoogloze film over de teloorgang van de al wat oudere stewardess Maria, die haar vlucht mist en in een voor haar onbekende wereld achterblijft. Via een razendsnelle opeenstapeling van verontrustende, hilarische, bedreigende, maar ook verrassend romantische situaties, belandt zij in grote problemen. Het sound design maakt net zoveel duidelijk over de gevoelens van deze arme stewardess als woorden zouden doen. Choreografie: Ria Marks.

Credits

Productiebedrijf KeyFilm
Uitvoerend producent(en)
Camera
Production Design
Marco Rooth
Montage
Sound Design
Geluidsnabewerking
Set geluid
Muziek
Cast
Omroep
Productieland(en)
Nederland