Korte, dialoogloze film over de teloor­gang van een al wat oudere stew­ardess die haar vlucht mist, in een voor haar onbek­ende wereld achterblijft en in grote prob­lemen belandt.

Dialoogloze film over de teloor­gang van de al wat oudere stew­ardess Maria, die haar vlucht mist en in een voor haar onbek­ende wereld achterblijft. Via een razend­snelle opeen­stapeling van veron­trustende, hilar­ische, bedreigende, maar ook verrassend roman­tische situ­aties, belandt zij in grote prob­lemen. Het sound design maakt net zoveel duidelijk over de gevoe­lens van deze arme stew­ardess als woorden zouden doen. Chore­ografie: Ria Marks.

Credits

Uitvoerend Producent
Camera
Production Design
Geluidsnabewerking
Sound Design

Titel: One False Move
Jaar: 2011
Duur : 12 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2012

Muziek & dansKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01