NFF Talent

NFF verwelkomt en koestert talent! Zo biedt de NFF Talentdag in verschillende fases een ontwikkelingstraject voor talent. De NFF Talentdag is onderdeel van het NFF Professionals Programma wat jaarlijks plaatsvindt tijdens het Nederlands Film Festival.

NFF Talentpas
Studenten en net afgestudeerden kunnen jaarlijks tijdens het festival gebruik maken van de NFF Talentpas. Hiermee bestel je voor een eenmalig bedrag van €105,- tickets voor alle reguliere filmvertoningen en evenementen én de bijeenkomsten van het professionals programma.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende programmaonderdelen.


 

 • Talent en Route

  Met het Talent en Route programma legt het NFF de focus op een aantal veelbelovende Nederlandse regisseurs en producenten, die al een paar jaar werkzaam zijn in de sector. Zij krijgen een door het NFF op maat gemaakt programma aangeboden en worden gekoppeld aan (inter)nationale professionals.

   

  Lees meer
 • Script & Score

  In het besloten programma Script & Score maken componisten en filmmakers kennis met elkaars werk. De componisten creëren muziekdemo’s op basis van de geselecteerde filmprojecten in ontwikkeling. Script & Score is een samenwerking tussen het NFF en Buma Music in Motion

  Deelnemers 2019