NFF Talent

Het NFF verwelkomt en steunt talent! In 2020 verplaatsen we daarom onze jaarlijkse Talentdag – het ontwikkelingstraject van het NFF – en de NFF Studentencompetitie naar 9 t/m 13 december. Zo heeft talent in dit roerige jaar de tijd om hun afstudeerfilm af te ronden of aan een filmplan te werken. 

Wanneer? 
De NFF Talentdag vindt online plaats op zondag 13 december. Aanmelden voor de NFF Talentprogramma’s van 2020 is niet meer mogelijk. Hieronder klik je door naar meer informatie over de verschillende programmaonderdelen. De dag wordt afgesloten met de Talent Awards Ceremonie. Professionals zijn voorafgaand aan deze prijsuitreiking welkom om de films uit de NFF Studentencompetitie online te bekijken.

Volg de NFF Professionals Facebook voor updates.


In gesprek met oud-deelnemers NFF Talent

 


 

  • Videoland Academy

    Videoland Academy is een talentontwikkelingstraject dat een nieuwe lichting makers de kans biedt zich te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de professionele beroepspraktijk waarin ook commerciële belangen een rol spelen. Videoland Academy is een samenwerking van Videoland met NFF, IDFA, IFFR en Dr.Script, gesteund door het Nederlands Filmfonds.

    Lees meer