NFF Talent

NFF verwelkomt en koestert talent! De NFF Talentdag biedt in verschillende fases een ontwikkelingstraject voor talent.

Wanneer?

Maandag 30 september 2019

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor onderdelen van de Talentdag van 2019 zijn geopend. Deadlines verschillen per programmaonderdeel.

NFF Talentpas

Studenten en net afgestudeerden kunnen de gehele festivalweek gebruik maken van de NFF Talentpas. De pas is verkrijgbaar voor het bedrag van €105, waarna vanaf 30 augustus – voor de start van de kaartverkoop – tickets voor alle reguliere filmvertoningen en evenementen én de bijeenkomsten van het professionals programma kunnen worden gereserveerd. Opleidingen reserveren de pas nu via NFF Educatie.

Meer over de NFF Talentpas

Programma
 • Verbreed je netwerk en ontmoet een breed scala aan professionals in korte één-op-één gesprekken tijdens de Talent Speeddates.
 • Bespreek je project aan tafel met professionals of laat je inspireren door andere projecten. Feedback geven en krijgen staat centraal in de Talent Feedback Sessies.
 • Scoren met je afstudeerfilm tijdens de Talent Awards Ceremonie? Stuur je afstudeerfilm in voor de NFF Studentencompetitie en de Filmfonds Wildcards.
 • Reeds afgestudeerd? Schrijf je in voor de NFF Debuutcompetitie en wordt bekroond met de Filmprijs van de stad Utrecht!

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende programmaonderdelen.


 

 • Filmfonds Wildcards

  Aanmelden voor de WiIdcards gaat via het Nederlands Filmfonds. De deadline is 9 juli om 17:00 uur.

  Lees meer
 • Talent en Route

  Met het Talent en Route programma legt het NFF de focus op een aantal veelbelovende Nederlandse regisseurs en producenten, die al een paar jaar werkzaam zijn in de sector. Zij krijgen een door het NFF op maat gemaakt programma aangeboden en worden gekoppeld aan (inter)nationale professionals.

   

  Lees meer