NFF Talent

NFF verwelkomt en koestert talent! Zo biedt de NFF Talentdag in verschillende fases een ontwikkelingstraject voor talent. De NFF Talentdag is onderdeel van het NFF Professionals Programma.

Wanneer? 
In 2020 vind de NFF Talentdag plaats op zondag 13 december.

Hieronder vind je meer informatie over de verschillende programmaonderdelen.


 

 • Talent en Route

  Met het Talent en Route programma legt het NFF de focus op een aantal veelbelovende Nederlandse regisseurs en producenten, die al een paar jaar werkzaam zijn in de sector. Zij krijgen een door het NFF op maat gemaakt programma aangeboden en worden gekoppeld aan (inter)nationale professionals.

   

  Lees meer
 • Script & Score

  In het besloten programma Script & Score maken componisten en filmmakers kennis met elkaars werk. De componisten creëren muziekdemo’s op basis van de geselecteerde filmprojecten in ontwikkeling. Script & Score is een samenwerking tussen het NFF en Buma Music in Motion

  Deelnemers 2019
 • Videoland Academy

  Videoland Academy is een talentontwikkelingstraject dat een nieuwe lichting makers de kans wil bieden zich te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de professionele beroepspraktijk waarin ook commerciële belangen een rol spelen. Videoland Academy is een samenwerking van Videoland met NFF, IDFA, IFFR en Dr.Script, gesteund door het Nederlands Filmfonds.

  Lees meer