NFF Talent

Het NFF verwelkomt en steunt talent! Jaarlijks organiseert het NFF diverse talentprogramma’s tijdens het NFF Professionals Programma eind september. Ontmoet professionals in één-op-één gesprekken en breid je netwerk en kennis uit in de NFF Talent Speeddates. Of ga met professionals in gesprek over jouw film en/of serieplan en raak geïnspireerd door andere makers en projecten tijdens de NFF Talent Feedback Sessies.

 

Aanmelden voor de NFF Talentprogramma’s kan weer in het voorjaar van 2021. Meld je aan voor de NFF Professionals Nieuwsbrief en ontvang als eerste het laatste nieuws.


Ook interessant:
  • NFF Extended

    Gedurende het jaar organiseert NFF Professionals bijeenkomsten met NFF Extended. In maart 2021 organiseert NFF Professionals twee nieuwe online NFF Extended bijeenkomsten: NFF Extended: Writersroom i.s.m. ROSE stories en NFF Extended: KLEUR, de stand van zaken.

    Meer info & ticket alerts

Meer NFF Talent?

Hieronder klik je door naar meer informatie over de verschillende NFF Talent programmaonderdelen.


In gesprek met oud-deelnemers NFF Talent

 

  • Videoland Academy

    Videoland Academy is een talentontwikkelingstraject dat een nieuwe lichting makers de kans biedt zich te ontwikkelen en ervaring op te doen binnen de professionele beroepspraktijk waarin ook commerciële belangen een rol spelen. Videoland Academy is een samenwerking van Videoland met NFF, IDFA, IFFR en Dr.Script, gesteund door het Nederlands Filmfonds.

    Lees meer