Workshop ‘Succesvol crowdfunden voor film’

 


Ben jij benieuwd hoe je als filmmaker een succesvolle crowdfunding campagne kunt opzetten? Donderdag 19 april organiseert CineCrowd in samenwerking met Film Platform Rotterdam een inspirerende en informatieve middag over crowdfunden. Locatie: LantarenVenster in Rotterdam.

Waarom ga je crowdfunden? Hoe vind en bereik je jouw doelgroep? Hoe maak je een goede teaser? Welke fondsen en partijen kunnen er tijdens je campagne al bijdragen aan je film? Dit soort vragen worden behandeld in het eerste, plenaire, gedeelte van de workshop. CineCrowd gaat in een presentatie uitgebreid in op de do’s en dont’s van het crowdfunden. Daarnaast vertelt een ervaringsdeskundige over zijn of haar campagne.

In het tweede gedeelte van de workshop ga je aan de slag met specifieke campagnes en bespreek je in kleine groepen de projecten. De middag wordt afgesloten met een borrel.

De workshop is voor makers van korte films, animaties, documentaires, speelfilms, videoclips, series etc. De entree is gratis als je al een project hebt aangemaakt op www.cinecrowd.com of bedraagt €25,- (incl. consumptie).

Programma
13.30 uur | Inloop
14.00 uur | Presentatie door CineCrowd en ervaringsdeskundige
15.10 uur | Pauze
15.30 uur | Bespreken specifieke campagnes in kleine groepen
16.30 uur | Afsluiting
17.00 uur | Borrel

Workshop ‘Succesvol crowdfunden voor film’
Datum: 19 april 2018
Tijd: 14.00 uur - 17.00 uur
Locatie: Lantaren Venster (zaal 6), Rotterdam
Kosten: Gratis als je een project aanmaakt op www.cinecrowd.com / €25,-
Schrijf je inMeer informatie