Ga naar inhoud

Ontwerp het vandeStreek bier etiket voor NFF

Dit jaar brouwt vandeStreek bier wederom het officiële bier voor het Nederlands Film Festival: een heerlijk doordrinkbaar goudblond bier. Het blikje is natuurlijk niet compleet zonder een etiket. Ben jij de artiest die het artwork voor het NFF bier van 2024 ontwerpt?

Het artwork zal worden gebruikt door vandeStreek bier en het Nederlands Film Festival op de etiketten van de blikjes, maar ook voor andere artikelen zoals bierviltjes, posters, tapruiters, etc. Samengevat allemaal materiaal om tijdens en rondom het festival het bier in de stad te promoten. Dat bekent dat er meer dan 30 Utrechtse cafés zijn waar jouw
ontwerp zal stralen!

NFF Utrecht Opening Kalf Bier

Als jouw ontwerp wordt uitgekozen, blijf jij uiteraard niet met lege handen staan. Er is een vergoeding beschikbaar van €500,- ex BTW voor het gekozen artwork. Daarnaast zal jouw naam op het etiket komen te staan en je werk wordt met naam en toenaam uitgelicht op onze social media kanalen.

Ook maakt vandeStreek bier een korte video over het bier met daarin een rol voor jou en het artwork die online én tijdens de Utrecht avond op het festival zal worden getoond. Als kers op de taart mag je ook met een +1 naar een première naar keuze van het festival!

Enthousiast?

Pitch dan je idee aan vandeStreek! De pitch is vrijblijvend en staat geen vergoeding tegenover - het hoeft geen volledig uitgewerkt idee te zijn, maar geef een schets en uitleg waarin ze een goed beeld van je idee krijgen. Stuur ook je portfolio mee en vertel iets over jezelf, zodat ze een goed beeld krijgen van jou en je stijl.

Laat je creativiteit de vrije loop, maar belangrijk is wel dat het (Gouden) Kalf de hoofdrol heeft in je ontwerp. Houd er rekening mee dat het formaat van het artwork is 157x82mm (plus 3mm breed) - een 33cl blikje is eenmaal niet zo groot.

De deadline voor de pitch is 31 maart 2024. Mail je pitch naar kalf@vandestreek-bier.nl ter attentie van Jan Willem en wie weet staat jouw artwork in september op de blikjes!

Pitch klaar?

ga terug