Ga naar inhoud
Gouden Kalveren

Stem nu voor het Gouden Kalf van het Publiek

Alles op Tafel, Bon Bini Holland 3 en Costa!! maken dit jaar kans op het Gouden Kalf van het Publiek. Dit zijn de best bezochte Nederlandse films in de bioscoop, gemeten van 1 september 2021 t/m 31 augustus 2022.

Jij bepaalt welke film het Gouden Kalf van het Publiek in de wacht sleept! Dat kan door je stem uit te brengen via onderstaande knop. Met het uitbrengen van jouw stem maak je kans op VIP-tickets voor het Gouden Kalveren Gala. Stemmen kan vanaf dinsdag 13 september 19:30 tot en met maandag 26 september 23:59 via onderstaande button.

Glanzende Gouden Kalveren op een rij

Gouden Kalf van het Publiek

De bekendmaking van de winnaar, de film met de meeste stemmen, vindt plaats tijdens het Gouden Kalveren Gala, powered by VriendenLoterij. De uitreiking aan de winnende producent en filmmaker tijdens het gala is op vrijdagavond 30 september live te volgen via onze site en RTV Utrecht.

De kanshebbers op een rij

Alles op Tafel - Will Koopman

Scenario: Frank Houtappels
Cast:
Linda de Mol, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Waldemar Torenstra, Diederik Ebbinge, Eva Crutzen en Ramsey Nasr.

Zeven vrienden komen samen voor een etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: alles wat die avond binnenkomt op de mobiele telefoon, moet met de hele groep worden gedeeld. De onderlinge spanning stijgt en ze leren elkaar van een andere kant kennen. Wat hebben ze te verbergen en hoe goed kennen de vrienden elkaar eigenlijk?

Bon Bini Holland 3 - Pieter van Rijn

Scenario: Michel Bonset, Jandino Asporaat, Maarten Swart, Anjali Taneja
Cast:
Jandino Asporaat, Alpha Oumar Barry, Phi Nguyen en Sergio Romero IJssel, Najib Amhali, Tygo Gernandt, Robin Holzken, Tony Junior, Wart Kamps, Tineke Schouten, Loes Schnepper, Summer de Snoo, Lamara Strijdhaftig, Rico Verhoeven en Roué Verveer.

Wanneer Robertico zich voordoet als eigenaar van F.C. Kip wordt het kiprestaurant overgenomen door de Amerikaanse fastfood gigant Wicked Chicken. The American Dream lijkt voor iedereen werkelijkheid te worden, maar eenmaal in New York lopen de zaken anders dan gepland. Lukt het Robertico om zijn ware identiteit verborgen te houden voor Zoë, het meisje van zijn dromen? Wat doen Judeska op de New York Fashion Show en Gerrie op een cruise in de Caribbean? Maar vooral: lukt het de F.C. Kippers om hun restaurant weer in eigen handen te krijgen?

Costa!! - Jon Karthaus

Scenario: Jon Karthaus, Diederik Jekel
Cast:
Katja Schuurman, Roeland Fernhout, Abbey Hoes, Soy Kroon, Stephanie van Eer, Tina de Bruin, Sinan Eroglu, Oscar Aerts, Lisa Zweerman en Ella-June Henrard.

Vriendinnen Anna en Bibi reizen af naar het Spaanse Lloret de Mar om de fameuze club Costa te bezoeken waar Anna’s moeder destijds als propper werkte. Costa is nu een vervallen karaokebar en Anna wil samen met haar nieuwe vrienden de Battle of the Bars winnen om van Costa opnieuw de hotspot van de strip te maken. En zal zij, in de voetsporen van haar moeder, onder de Spaanse zon ook de liefde vinden?

ga terug