Ga naar inhoud
Nu kijken

Vier de liefde met deze Valentijnstips!

Vier vandaag de dag van de liefde door eens lekker dicht bij elkaar te kruipen op de bank, met een filmpje erbij natuurlijk! Wij hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

Tulipani 04

Tulipani

Een sprookjesachtige tragikomedie over een romantische Zeeuwse boer die na de watersnoodramp in 1953 nooit meer natte voeten wil en naar het zuiden van Italië fietst. Aan de rand van een klein dorpje weet hij op miraculeuze wijze tulpen te kweken en groeit hij uit tot een levende legende. Dertig jaar later probeert een Italiaanse politie-inspecteur te achterhalen wat er daadwerkelijk gebeurde.

Still Jongens

Jongens

De vijftienjarige Sieger is een sportieve, wat gesloten jongen. Wanneer hij tijdens de trainingen met zijn atletiekteam de intrigerende, onvoorspelbare Marc leert kennen, raakt hij langzaam maar zeker steeds meer verliefd op hem. De liefde blijkt van twee kanten te komen maar Sieger wil hier niet aan toegeven. Toch wordt het voor hem steeds moeilijker om zijn gevoelens voor Marc te ontkennen.

Still Brasserie Valentijn

Brasserie Valentijn

Brasserie Valentijn is een gerenommeerd restaurant dat met succes wordt gerund door Valentijn en chef-kok Angelo. 14 februari is één van de drukste avonden van het jaar. In de keuken en in het restaurant zijn de verwachtingen hoog gespannen. Elk koppel dat een tafel heeft bemachtigd, hoopt die avond de liefde op hun bord te krijgen. Er mag niks fout gaan. Dan staat Frank, een oude vlam van Valentijn, ineens op de stoep...

Still Onder het hart

Onder het Hart

De 37-jarige Masha krijgt een liefdesrelatie met Luuk, vader van twee kinderen en net gescheiden. Niets lijkt hen in de weg te staan totdat Luuk plots ongeneeslijk ziek is. De ex van Luuk en zijn kinderen willen ook voor hem zorgen en claimen hem. Een schrijnende liefde waarin alle verhoudingen opnieuw moeten worden onderzocht.

ga terug