Ga naar inhoud

NFF zoekt naamgenoten
Gezocht: naamgenoten van bekende Nederlandse acteurs en filmmakers om een hoofdrol te spelen in de campagne voor de 33e editie van het Nederlands Film Festival. Heet jij Cas Jansen, Dick Maas, Georgina Verbaan, Nasrdin Dchar, Paula van der Oest, Hadewych Minis of deel je jouw naam met een andere bekende acteur of filmmaker, geef je dan op via www.filmfestival.nl/naamgenoten. Word jij de nieuwe ster van het Nederlands Film Festival?

Iedereen met een ‘bekende naam’ kan zich tot woensdag 19 juni aanmelden via www.filmfestival.nl/naamgenoten. Uit de inzendingen wordt een top tien samengesteld. Vanaf maandag 24 juni kan het publiek online stemmen op zijn favoriet uit deze top tien. Op maandag 1 juli is tenslotte de bekendmaking van de vijf daadwerkelijke gezichten van de campagne van het Nederlands Film Festival 2013.

Zij zijn in heel Nederland te zien op de affiches en in de tv-commercial van het festival. Het Nederlands Film Festival legt de nieuwe sterren daarnaast in de watten, onder andere als speciale gast bij de opening van het festival.

De fotoshoot en filmopnames vinden plaats in het weekend van 6 en 7 juli. Documentairemaker Michiel van Erp is regisseur van de tv-commercial.

Communicatiebureau KesselsKramer bedacht samen met het Nederlands Film Festival het concept voor deze campagne. Met deze campagne onderstreept het Nederlands Film Festival dat het bij uitstek een festival voor publiek is.

Het Nederlands Film Festival vindt plaats van 25 september tot en met 4 oktober 2013 in Utrecht. #nff2013

ga terug