Ga naar inhoud
Ondernemers Club

NFF Ondernemers Club: Maak kennis met Rik de Boer

Rik de Boer NFF OC Rik de Boer

Waarom zijn jullie lid geworden?
Rik: "Vooral om twee redenen: film en Utrecht. Film heeft iets betoverends, is apart en uniek. We zochten al langer een manier om onze relaties en medewerkers te verrassen, dan heb je met een bezoek aan het Nederlands Film Festival een schot in de roos. Bovendien willen we als Utrechts bureau graag een Utrechts evenement ondersteunen, en dat is met het NFF prima gelukt."


Wat heb je met Nederlandse film?
Rik: "Ik kijk graag naar films, op tv en in de bioscoop. Daarbij zijn alle genres welkom. Mijn favoriet?
Once upon a time in the west. En niet alleen vanwege de muziek; alleen het openingsshot al! Ik ben geen specifieke liefhebber van NL-films, maar kijk er graag naar. Zo vind ik Daan Schuurmans een prima acteur, hij viel mij op tijdens de VPRO-serie Bellicher; later is er over deze serie nog een film gemaakt. En wat Carice van Houten presteert, vooral internationaal, vind ik ook erg knap. Vooral haar diversiteit is ongekend."

Film heeft iets betoverends, is apart en uniek.”
--Rik de Boer

Vertel eens iets meer over Schaal X?
Rik: "Wij zijn specialist in search, werving & selectie en interim bemiddeling. Daarbij richten we ons op vier vakgebieden: marketing, communicatie, online en sales. We bieden vaste functies en tijdelijke opdrachten aan voor medior- en topniveau. Ons handelsmerk is persoonlijk contact: we willen echt een waardevolle verbinder zijn tussen professional en organisatie. Daarnaast zijn we onlangs Schaal X begonnen. In dit bedrijf leiden wij jonge academici en HBO-ers op, door middel van een werken-leren programma. Als ondernemer wil ik vooral van waarde zijn voor mijn klanten. In een snel veranderende samenleving, ervaar ik dit als een waanzinnige uitdaging, elke dag opnieuw."


Wat kom je brengen en halen als lid binnen de NFF OC?
Rik: "Ik wil graag onderdeel zijn van deze club en van deze bijzondere entourage. Verder reken ik erop dat het NFF OC een actief beroep doet op mijn ondernemerschap. Als lid van deze club draag ik graag mijn steentje bij aan de continuïteit van dit festival, ook voor de stad Utrecht."

Kennis maken met Rik en de andere NFF OC-leden?

Ondernemers Club
ga terug