Ga naar inhoud
Festival

Laurette Schillings en Michael de Kruijf treden toe tot Raad van Toezicht

Laurette Schillings en Michael de Kruijf treden toe tot de Raad van Toezicht. Tegelijkertijd neemt de Raad van Toezicht afscheid van Rachel van Bommel, producent en oprichter van Millstreet Films, Hadewych Kuiper, managing director van Triodos Investment Management en Lucien Kembel, directeur/bestuurder bij LKCA, die zich de afgelopen jaren als lid hebben ingezet.

Biografieën

Portret Laurette Schillings

Laurette Schillings is producent en partner bij Topkapi Films. Enkele gerealiseerde (co)producties van Topkapi Films zijn o.a. de Oscarwinnende film Another Round(Druk), Close, Instinct, Girl, Bumperkleef, Layla M., Benedetta en dramaseries als Bodem, Santos, De Verschrikkelijke Jaren 80, Missie Aarde en De Droom van de Jeugd.

Ze is lid van het ACE en EAVE-netwerk en bestuurslid bij FilmForward. Naast haar werk als producent zet Laurette Schillings zich met haar stichting Film for Future in voor de verduurzaming van de filmindustrie.

Portret Michael de Kruijf

Michael de Kruijf is senior partner bij Greenberry, een digitaal ontwerpbureau dat zich richt op maatschappelijke vernieuwing. Hij heeft jarenlange ervaring als ondernemer en ontwerpt digitale oplossingen voor uitdagingen op het gebied van zorg, onderwijs en duurzaamheid. Hij gelooft in de kracht van samenwerking, innovatie en diversiteit.

Michael de Kruijf is actief betrokken bij verschillende organisaties op het snijvlak van human capital, media en de creatieve industrie zoals CLICKNL (Topsector Creatieve Industrie), Nationaal Regieorgaan SIA | NWO en in het verleden de Economic Board Utrecht.

Huidige leden Raad van Toezicht

Ruurd Bierman – Voorzitter
Julius Ponten – Vicevoorzitter
Christian Bout – Lid
Meral Uslu – Lid
Laurette Schillings – Lid
Michael de Kruijf – Lid

De Raad van Toezicht houdt toezicht op de activiteiten van de Stichting Nederlands Film Festival en de bestuurder (Algemeen Directeur Silvia van der Heiden).

ga terug