Ga naar inhoud
Film Awards

Gouden Film voor Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

De komedie Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn heeft de Gouden Film-status behaald. Naar de film van regisseur Erwin van den Eshof, gebaseerd op de karakters van Daphne Dekkers, zijn 100.000 bioscoopbezoekers gegaan. Hoofdrolspelers Barbara Sloesen en Walid Benmbarek en regisseur Erwin van den Eshof hebben vandaag de Gouden Film ontvangen in bioscoop Pathé Arena in Amsterdam.

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is de 14e Nederlandse film die de Gouden Film krijgt dit jaar. De Gouden Film Award is een initiatief van het Nederlands Film Festival en wordt ondersteund door het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds.

Cast en regisseur met Gouden Film voor Alles is zoals het zou moeten zijn ©NFF/Friso Spoelstra

Over Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn

Enkele jaren na een pijnlijke break-up, is het leven van Iris dan eindelijk echt zoals het zou moeten zijn! Ze is zwanger van haar grote liefde Reza, haar zoontje is dol op hem en als hij na de bevalling ook nog eens op één knie gaat, is alles één grote, suikerzoete roze wolk. Of ... toch niet? Een samengesteld gezin, de vriendin van je ex die zich met alles bemoeit, een moeizame band met je moeder: in de realiteit brengt het veel gedoe en een boel irritaties met zich mee. Als bij Iris alle stoppen doorslaan, brengt ze onbedoeld haar droomhuwelijk in gevaar, maar gelukkig zijn er altijd nog haar vriendinnen.

Over de productie

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn is geregisseerd door Erwin van den Eshof (Popoz, Misfit-films) naar een scenario van Anna Pauwels (Alles is zoals het zou moeten zijn, Zwaar Verliefd). De film is gebaseerd op de personages in de boeken van Daphne Dekkers. De cast bestaat uit Barbara Sloesen, Walid Benmbarak, Sanne Langelaar, Holly Mae Brood, Anna Keuning, Renée Fokker, Jelle de Jong, Jennifer Welts en Loek Willemsen. De film is geproduceerd door Tom de Mol Productions in co-productie met Interstellar Pictures en A Private View. De film kwam tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds, BNP Paribas Fortis, Vlaanderen en de Belgische Tax Shelter. Dutch FilmWorks heeft de film uitgebracht in 113 bioscopen.

Still_Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn

Deze film ook zien?

Wil jij ook naar Alles Is Nog Steeds Zoals Het Zou Moeten Zijn in de bioscoop? Bekijk de bioscoopagenda via onderstaande knop.

Alles is nog steeds zoals het zou moeten zijn Still

Over de Film Awards

De Gouden Film, Platina Film en Diamanten Film worden door het NFF, het Nederlands Filmfonds en het Abraham Tuschinski Fonds toegekend wanneer er voor een Nederlandse film 100.000, 400.000 en 1.000.000 bioscoopkaartjes zijn verkocht. De Kristallen Film wordt uitgereikt aan Nederlandse documentaires en korte films die 10.000 bioscoopbezoekers hebben getrokken.

ga terug