Ga naar inhoud
Partners

Henri & Herman rijdt de sterren

Henri & Herman is de nieuwe carservice partner van het Nederlands Film Festival. Het komende festival dat op 21 september van start gaat, stelt het Utrechtse bedrijf twintig auto’s van DS Automobiles beschikbaar om de Nederlandse sterren naar premières en andere evenementen op het festival te brengen. Afgelopen maandag werd het startschot van deze samenwerking gegeven: regisseur Will Koopman die het Gouden Kalf voor de Filmcultuur 2022 ontvangt, werd vanuit Amsterdam in een DS 4 opgehaald en naar de Gouden Tegellegging in Utrecht gereden.

Henri & Herman rijdt de sterren

Over Henri & Herman

Henri Nefkens en Herman Stam zagen reeds in 1896 het belang van mobiliteit, zelfs al stond de auto nog in de kinderschoenen. In 2016 besloten Nefkens en Stam verder te gaan onder de naam Henri & Herman, dit als ode aan de grondleggers van de organisatie.

De inwoners van de provincie Utrecht weten Henri & Herman inmiddels al ruim een eeuw (op 8 verschillende locaties) te vinden, doordat de medewerkers weten wie de klant is en wat ze nodig hebben. De auto, of eigenlijk mobiliteit, is immers voor zowel particulieren als ondernemers heel belangrijk.

Auto op de Neude met bestickering Henri & Herman

Ritje winnen?

Een ritje met de carservice winnen? Stem dan op het Gouden Kalf van het Publiek! Met jouw stem maak je namelijk kans op VIP tickets voor het Gouden Kalveren Gala powered by VriendenLoterij. Als je wint, wordt je opgehaald èn thuis gebracht door een DS 4 van Henri & Herman.

ga terug