Ga naar inhoud
Partners

Nieuw samenwerkingsverband EY en NFF

Accountants- en adviesorganisatie EY en het Nederlands Film Festival (NFF) sluiten een partnerovereenkomst voor drie jaar. De internationale dienstverlener wordt premium partner van het NFF en stelt naast een financiële bijdrage ook haar kennis en netwerk ter beschikking.

EY gelooft dat kunst en cultuur een essentiële bijdrage leveren aan het doorgronden van wat er speelt in de samenleving. Filmmakers verbreden je venster op de wereld en verbinden mensen met de verhalen die zij vertellen.
EY investeert in het podium dat het NFF biedt aan Nederlandse filmmakers, en ondersteunt opkomend filmtalent in de vorm van de ‘EY Talent Award’ — onderdeel van de NFF Studentencompetitie. De winnaar van de talentaward ontvangt op 26 september een geldprijs voor de volgende filmproductie en een op maat gemaakt coachingstraject.

“Filmmakers houden ons een spiegel voor en leren ons met andere ogen naar de wereld te kijken. We gaan voor een partnership waarbij we in elkaar investeren en van elkaar leren”, aldus Jeroen Davidson, voorzitter raad van bestuur van EY in Nederland.

Silvia van der Heiden, Algemeen Directeur Nederlands Film Festival, is blij met de nieuwe samenwerking. “Talent is noodzakelijk voor nieuwe inzichten. Zowel in de filmsector als in de wereld van financiële advisering. Het is prachtig dat EY het draagvlak vergroot om filmtalent aan te moedigen met de EY Talent Award.”

Over EY

EY is wereldwijd toonaangevend in het geven van financiële inzichten en diensten aan klanten en de samenleving. EY draagt bij aan het creëren van langetermijnwaarde en aan het vertrouwen in de kapitaalmarkten. Bij EY in Nederland werken circa 5.000 professionals vanuit 14 kantoren.

NFF Studentencompetitie

Het NFF is voor veel eindexamenstudenten van audiovisuele opleidingen de eerste gelegenheid waarop ze hun productie aan een groot publiek kunnen presenteren. Jaarlijks vertoont het festival een selectie van de afstudeerproducties van de Nederlandse film- en kunstacademies.

Talent AwardsEYPartnershipEY TalentawardSamenwerking
ga terug