Ga naar inhoud
Nu kijken

5x NFF premières streamen

NFF 2022 is ligt alweer even achter ons. Je verheugt je vast al op het volgende festival, maar dat is nog ruim een half jaar wachten. Gelukkig zijn de meeste premières van afgelopen festival thuis op de bank opnieuw te zien! Wij hebben er vijf voor je op een rij gezet.

Still Zee van tijd

Zee van Tijd

Openingsfilm van NFF 2022. Een jong stel zeilt met hun zoontje de wereld rond en is zielsgelukkig. Tot het noodlot toeslaat. Veertig jaar later ontmoeten de vroegere geliefden elkaar weer in dit aangrijpende drama. Heeft de tijd de wonden geheeld?

Still_M'n Beessie En Ik

M'n beessie en ik

Dieren op de rode loper, dieren op het grote doek in deze documentaire over de band tussen baasjes en hun huisdier. Gebruiken we huisdieren om een gat op te vullen dat eigenlijk door mensen opgevuld zou moeten worden?

Still_Narcosis

Narcosis

Winnaar van het Gouden Kalf voor Beste Costume Design, Beste Camera en Beste Hoofdrol. Een vader komt tijdens een professionele duik niet meer boven. Zijn gezin blijft ontredderd achter, zonder kans om afscheid te nemen. Hoe vinden ze een manier om hiermee om te gaan?

Still_ Bo

Bo

Slotfilm van NFF 2022. Roadmovie die zich afspeelt in het prachtige Georgië. De onverwachte opbloeiende liefde tussen Bo en Levan zorgt ervoor dat ze hun donkerste geheimen met elkaar durven te delen.

Still_Master of Light

Master of Light

Winnaar van de Filmprijs van de Stad Utrecht. Een zwarte kunstenaar probeert in deze documentaire zijn weg te vinden in een witte kunstwereld. Door zijn familie te schilderen in de stijl van Rembrandt, schildert hij zijn jeugdtrauma's van zich af.

ga terug