Ga naar inhoud
Nu kijken

4x nieuwe Nederlandse series bingen

Zin in nieuwe Nederlandse series? Dan heb je geluk, want er valt weer nieuws te kijken! Wij zetten vier binge tips voor verschillende streamingplatforms op een rijtje.

Still Lampje

Lampje

Magische familieserie over de 11-jarige dochter van een vuurtorenwachter, die een bijzondere vriendschap sluit met een jongen met een vissenstaart. Naar het populaire boek van Annet Schaap.

Still Modern Love Amsterdam

Modern Love Amsterdam

Zes verhalen over liefde in een tijd waarin niets meer vanzelfsprekend is en laten zien dat liefde altijd overwint. Met o.a. Hanna van Vliet, Rifka Lodeizen en Fedja van Huêt.

Still Sleepers

Sleepers

Als rechercheur Martin aankomt bij een plaats delict waar een schietpartij heeft plaatsgevonden, blijkt een van de slachtoffers een bekende van hem te zijn. Vlak na de moord neemt iemand contact met hem op. Er moet plaats worden gemaakt voor een nieuwe criminele generatie met andere spelregels: wie niet meewerkt, krijgt een kogel.

Still Bestseller boy

Bestseller Boy

Momo Zebbi is een jonge, ambitieuze Amsterdammer met één grote droom: bestsellerauteur worden. Zijn droom komt uit maar haalt zijn leven totaal overhoop. Naar het boek van Mano Bouzamour, met hoofdrol voor Shahine El-Hamus.

Geen zin om te wachten op de televisie-uitzendingen? Alle afleveringen staan nu op NPO Plus!

Meer Nederlandse series kijken?

ga terug