Ga naar inhoud
Nu kijken

4x Martijn Lakemeier

Vanaf donderdag 20 april draait Goodbye Stranger van regisseur Aaron Rookus in de bioscopen en filmtheaters. Gouden Kalf-winnaar Martijn Lakemeier speelt de hoofdrol in deze gloednieuwe muzikale speelfilm. Alvast andere films met Martijn Lakemeier kijken? Wij zetten vier van zijn eerdere producties op een rijtje.

Oorlogswinter

Oorlogswinter

Verfilming van het beroemde boek Oorlogswinter volgt een veertienjarige jongen die met jeugdig idealisme aan een verzetsdaad begint, maar gaandeweg te maken krijgt met de wrede werkelijkheid van oorlog. Eerste hoofdrol van Martijn Lakemeier, waarmee hij meteen - als jongste winnaar tot nu toe - een Gouden Kalf voor Beste Acteur won.

Still De Oost

De Oost

De jonge soldaat Johan wordt uitgezonden om orde op zaken te stellen in ‘De Oost’, en raakt in conflict met zijn geweten. Indrukwekkend drama over de Indonesische onafhankelijkheidsoorlog, met glansrollen voor Marwan Kenzari en Martijn Lakemeier.

Still Boven is het stil

Boven is het stil

Op de gelijknamige roman van Gerbrand Bakker gebaseerd drama over een boer van middelbare leeftijd die met zijn inwonende, hoogbejaarde vader overhoop ligt. Op een dag gooit de zoon het roer om.

Still Hollands Hoop

Hollands Hoop

Fokke Augustinus, forensisch psychiater met een burn-out, erft het boerenbedrijf van zijn vader. Het blijkt een front voor een criminele organisatie en langzaam rolt Fokke in een noodlottige carrière als drugshandelaar.

Goodbye Stranger st 1 jpg sd high Photo by Ton Peters

Kijk Ons: Goodbye Stranger

Kijk Ons presenteert van 15 t/m 23 april speciale voorpremières van Goodbye Stranger. Zorg dat je erbij bent!

Martijn LakemeierFilmtipsGoodbye Stranger
ga terug