Ga naar inhoud
Nu kijken

4x Aaron Rookus

Vanaf donderdag 20 april draait het speelfilmdebuut Goodbye Stranger van regisseur Aaron Rookus in de bioscopen en filmtheaters. Je alvast verdiepen in zijn eerdere werk? Wij zetten vier van zijn eerdere producties op een rijtje.

Still Een goed leven

One Night Stand X - Een goed leven

De financieel geruïneerde weduwe Helen ontmoet economiestudent en escort Joeri. Twee paria’s die elkaars grenzen aftasten en erachter komen dat ze zichzelf al lang geleden ergens zijn kwijtgeraakt.

De film ontving een Gouden Kalf-nominatie in de categorie Beste Televisiedrama. Ariane Schluter won het Gouden Kalf voor Beste Actrice Televisiedrama voor de rol van Helen.

Still P

Kort! - P

Een noodstop op een parkeerplaats in Duitsland leidt ertoe dat de explosieve mix van overspel, puberhormonen en woede in de camper van een ‘doorsnee’ Hollands gezin een heel andere finale krijgt dan verwacht.

Still Zuidas

Zuidas

Dramaserie over de snelle wereld van de topadvocatuur op de prestigieuze Amsterdamse Zuidas. Het topsalaris, de status en miljoenendeals kennen, zo ontdekt nieuwkomer Sabia, ook een keerzijde. Aaron Rookus regisseerde de serie samen met Nicole van Kilsdonk.

Still Van God Los Tot de dood ons scheidt

Van God Los: Tot de dood ons scheidt

Hondenfokkers Kristina en Joris zijn samen erg gelukkig, totdat Kristina al op jonge leeftijd begint te dementeren. In haar paranoia raakt Kristina ervan overtuigd dat Joris haar bedriegt. Ze wil daarom van hem scheiden. De rechter lijkt haar in ’t gelijk te stellen. Joris bereidt zich voor op een leven zonder zijn vrouw, maar dat valt hem zwaarder dan hij dacht.

Goodbye Stranger st 1 jpg sd high Photo by Ton Peters

Kijk Ons: Goodbye Stranger

Kijk Ons presenteert van 15 t/m 23 april speciale voorpremières van Goodbye Stranger. Zorg dat je erbij bent!

ga terug