Ga naar inhoud
Nu kijken

5x films van Joren Molter

Zomervacht, gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Jaap Robben, is de slotfilm van het 43e Nederlands Film Festival en gaat in première op dinsdag 26 september. De film is geregisseerd door Joren Molter. Ben je benieuwd naar zijn eerdere werk? Wij zetten hieronder op een rij waar je zijn films kunt zien!

Still Dost 3

Dòst

Duur: 45 minuten
Jaar: 2018

De puberende Alko is druk met meisjes en zijn veranderende lichaam. Als Alko in een opwelling met zijn beste vriend Björn experimenteert en deze verliefd op hem blijkt te zijn, moet Alko uiteindelijk zijn vriend verraden om in het dorp niet met de nek aangekeken te worden.

Still Kind

Kind

Duur: 9 minuten
Jaar: 2018

Als Ella samen met haar dochtertje en het kind van een collega een museum bezoekt, wordt ze zich plots bewust van een verborgen kant van zichzelf.

Still Dolf x Soda - If I Die

Dolf x Soda - If I Die

Duur: 2:45 minuten
Jaar: 2018

Joren Molter regisseerde de clip If I Die van Dolf & DJ Soda, in 2018 te zien tijdens Fullscreen x XITE: de beste videoclips. Dj/producer Dolf en dj Soda laten zich in deze videoclip van een andere kant zien. Niet als succesvolle supersterren, maar als eenzaam dolende zielen in Seoul die geen verbinding met anderen kunnen maken. Tot ze elkaar vinden.

Still Kropsdam

In Kropsdam is iedereen gelukkig

Duur: 24 minuten
Jaar: 2016

Wanneer de goedhartige Lammert zich een stuk taart goed laat smaken, blijkt dat in de ogen van zijn dorpsgenoten een halsmisdrijf. De schil van saamhorigheid blijkt flinterdun.

Still Lullige levensloop van een saaie man

De lullige levensloop van een saaie man

Duur: 25 minuten
Jaar:
2015

In dit absurdistisch drama zit een begrafenisondernemer zonder werk na de komst van een nieuw ziekenhuis. Als hij per ongeluk een bejaarde doodrijdt, neemt zijn pijnlijke leven een positieve wending.

ga terug