Ga naar inhoud
Still

Wie wij zijn

Regie: Eline Helena Schellekens
Wie ben ik, wat wil ik en wat ga ik doen? Die vragen stellen de naar Nederland gevluchte twintigers Bushra en Mariwan zichzelf in deze openhartige documentaire.

Documentaire over twee veerkrachtige twintigers die volwassen zijn geworden in een vreemde wereld. Mariwan staat stil, maar wil vooruit, terwijl Bushra eindelijk in beweging kan komen, maar zich vasthoudt aan haar verleden. Beiden zijn op hun zeventiende alleen in Nederland terechtgekomen. De moeilijke omstandigheden en de afwezigheid van familie heeft hen, eerder dan gedacht, gedwongen op eigen te benen te staan. Openhartig vertellen Bushra en Mariwan over hun toekomstdromen en herinneringen. Nu ze in Nederland mogen blijven, stellen ze zichzelf de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat ga ik doen?

Credits

Coproducent
Uitvoerend Producent
Productiebedrijf
Dutch Mountain Film
Omroep
Boeddhistische Omroep Stichting
Titel: Wie wij zijn
Jaar: 2015
Duur : 28 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
Panorama Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.