Ga naar inhoud
Stills

TreurTeeVee 2

Regie: Joost van Hezik
Inktzwarte komedie, sketch en drama, met bittere ernst en flauwekul. Welkom bij seizoen 2 van TreurTeeVee, met oude bekenden en nieuwe gezichten.
De inwoners van de stad Yolandia worstelen nog steeds met de grote thema's van het leven, in een mix van absurdisme en romantiek. De al bekende personages, zoals de kettingrokende psychotherapeut Yolanda, de perverse burgerman Uusbief en de egocentrische succespresentator Frederik Kaak krijgen onder meer versterking van de door liefdesverdriet geplaagde Kalle en de talentloze tiener Winnie die het toch tot superster hoopt te schoppen.
Titel: TreurTeeVee 2
Jaar: 2019
Duur : 28 minuten
Categorie: Televisiedrama
Editie: NFF 2020
Gouden Kalf Competitie HumorDramaAbsurdismeRomantiekMaatschappij

Gouden Kalf nominaties

Beste Acteur Televisiedrama (2020)
Jan-Paul Buijs
Beste Televisiedrama (2020)
Joost van Hezik

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.