Documentaire waarin Frans Bromet probeert uit te zoeken waarom conflicten z’n grote rol spelen in zijn leven. De zoektocht leidt hem naar verloren gewaande familie in Israël.
Hoe komt het toch dat conflicten, groot en klein, zich zo lang kunnen voortslepen? In deze persoonlijke documentaire van Frans Bromet onderzoekt de filmmaker wat er aan de basis ligt van de conflicten die in zijn leven zo’n grote rol spelen. Hij spreekt naaste familieleden en reist zelfs af naar Israël. Daar is een verloren gewaande tak van de familie neergestreken die óók in allerlei conflicten terecht is gekomen, met elkaar maar ook rond de Palestijnse kwestie. Wat doen nooit bijgelegde ruzies met een mensenleven en met een familie?

Titel: Welkom thuis
Jaar: 2015
Duur : 1 uur, 27 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Editie: NFF 2016

Geschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.