Ga naar inhoud
still1.jpg

When Forever Dies

Regie: Peet Gelderblom
Archival fiction film over de strijd tussen de seksen. Twee geliefden, verdwaald in een koninkrijk van schaduwen, vechten om hun liefde in stand te houden. Maar haat bekruipt ze van alle kanten.
Los van tijd en plaats en dwars door elk genre heen, zien we een duistere romance ontstaan tussen Forever Woman en Forever Man. Als het liefdespaar een contract met de duivel aangaat om hun stoutste dromen te laten uitkomen, ontvlamt een strijd tussen de seksen. De archetypen transformeren in stereotypen en langzaam ontaarden de teerbeminden in gezworen vijanden. Vinden ze ooit een weg terug naar de liefde? Archival fiction film, verteld aan de hand van een kleurrijk scala aan archiefbeelden van Eye Filmmuseum.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Visual Effects
Productiebedrijf
Tangerine Tree
Coproductiebedrijf
Eye Filmmuseum
Titel: When Forever Dies
Jaar: 2020
Duur : 1 uur, 49 minuten
Categorie: Speelfilm
Editie: NFF 2020
RomantiekGeschiedenisArchiefmateriaalExperimenteelDrama

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.