Ga naar inhoud
Reconstructie van een onbegrijpelijke familiemoord waarbij vier van de vijf gezinsleden omkwamen. Naasten vertellen openhartig over het gezin en over de pijnlijke 'waarom'-vraag waarmee ze nog dagelijks worstelen.

Reconstructie van een onbegrijpelijk familiedrama waarbij vier van de vijf gezinsleden om het leven kwamen. De negentienjarige zoon, die op dat moment niet thuis was, bleef alleen over. Slechts twee maanden daarvoor was een lang gekoesterde droom in vervulling gegaan en was het gezin verhuisd naar een idyllische boerderij. Familieleden, vrienden en andere betrokkenen vertellen openhartig over wat er aan de moord voorafging, en vragen zich af waardoor vader Rob zo kon ontsporen. Nog dagelijks worstelen de naasten met de pijnlijke 'waarom'-vraag.

Titel: Voorbij het paradijs
Jaar: 2014
Duur : 57 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: Panorama
Editie: NFF 2015

Misdaad

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.