Ga naar inhoud
Jopie en Jade halen het bloed onder elkaars nagels vandaan. Hij vindt zijn heil bij zijn motorclub, zij gaat tot het uiterste om haar vent terug te winnen. Op ware gebeurtenissen geïnspireerd misdaaddrama.
'Waarom doen wij nooit meer iets leuks samen?' De vraag komt te laat, want het huwelijk tussen Jopie en Jade barst dan al bijna uit zijn voegen. Met hun psychologische gesar halen ze bij elkaar het bloed onder de nagels vandaan. Hij zoekt zijn heil bij zijn maten van de motorclub, zij wil hem voor haar alleen. Haar toenaderingspoging heeft echter een noodlottige afloop. Zelfstandig deel van een dramaserie, geïnspireerd op waargebeurde misdrijven.

Titel: Van God Los - Warriors
Jaar: 2013
Duur : 50 minuten
Categorie: Televisiedrama
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

Misdaad

Gouden Kalf nominaties

Beste Actrice Televisiedrama (2013)
Mariana Aparicio Torres
Beste Televisiedrama (2013)
Mijke de Jong

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.