Ga naar inhoud
Still

The Lady in Black

Regie: Lisa Boerstra
Choreografe Ann Van den Broek eist onvoorwaardelijke toewijding van zowel zichzelf als haar dansers. Deze documentaire volgt de totstandkoming van haar voorstelling The Black Piece.
De Vlaamse choreografe Ann Van den Broek verwerkt in haar choreografieën extreme ervaringen en emoties. De documentairemaker volgt de totstandkoming van haar voorstelling The Black Piece, die in 2014 in première ging, en reist met haar mee op tournee. De film geeft een indringend portret van een choreografe wier leven en werk sterk met elkaar verweven zijn. Van den Broek eist zowel van haar dansers als van zichzelf onvoorwaardelijke toewijding, waardoor ze met de mensen om haar heen een complexe haat-liefdeverhouding heeft.

Credits

Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Windmill Film
Omroep
NTR TV
Titel: The Lady in Black
Jaar: 2015
Duur : 53 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2015
Panorama Het Uur van de Wolf - 20 jaar DansKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.