Ga naar inhoud
Axel wil zijn rumoerige verleden achter zich laten en een nieuw begin maken als bodybuilder. Intussen wordt hij geconfronteerd met zijn tekortkomingen als vader.
Zijn gehavende lichaam vol littekens en tatoeages bewijst dat Axel een ruige tijd achter de rug heeft. Dat moet voorgoed verleden tijd zijn, vindt hij. Het kweken van keiharde spieren voor een grote bodybuildingwedstrijd is een nieuw begin. Hij wil bewijzen dat kracht en discipline zelfs de diepste wonden kunnen helen, maar zal een weekendje weg ook de kloof tussen Axel en zijn twee zoons kunnen overbruggen? Via bespiegelingen legt Axel zijn gebreken als vader en mens bloot en roept hij de vraag op of iedereen een tweede kans verdient.

Credits

Uitvoerend Producent
Geluidsnabewerking
Sound Design
Productiebedrijf
Tangerine Tree
Omroep
Evangelische Omroep (EO)
Postproductiebedrijf
Filmmore

Titel: Teledoc Campus - Torso
Jaar: 2019
Duur : 25 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2019

MaatschappijSport

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.