Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - Centen van Knegsel

Regie: Marieke Widlak
Plotseling staat Marieke Widlak voor een gewetensvraag. Al lang zamelen haar grootouders geld in voor een dorp in India. Nu is hun vraag: wil Marieke het stokje overnemen? Maar is dit niet hopeloos uit de tijd?
Na haar bekroonde afstudeerfilm Nu of nooit meer kiest Marieke Widlak opnieuw voor een persoonlijke invalshoek. Haar grootouders confronteren haar met een ingewikkelde vraag. Samen met inwoners van Knegsel steunen ze al veertig jaar de Indiase priester Christopher Bara en zijn arme gemeenschap. Wil Marieke dit voortzetten? Ze twijfelt, stelt confronterende vragen. Is zoiets effectief, of alleen eigenbelang? Voor echte antwoorden zoekt ze Bara op. De band met hem groeit, maar ook haar twijfel. Tot een onverwacht bericht uit India helder zicht geeft.

Credits

Producent
Uitvoerend Producent
Sound Design
Geluidsnabewerking
Titel: Teledoc Campus - Centen van Knegsel
Jaar: 2020
Duur : 26 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2020
FamiliebandenVriendschapMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.