Ga naar inhoud
Stills

Teledoc Campus - Becky Bulldozer

Regie: Steffie Storms
Egodocumentaire van Steffie Storms, die tijdens de keiharde sport Roller Derby in haar alter ego ‘Becky Bulldozer’ verandert. Lukt het haar om zo haar angsten en onzekerheden te overwinnen?
Steffie kampt met faalangst en wordt achtervolgd door kritische stemmen in haar hoofd. Nadat een burn-out haar velde, begon ze aan de sport Roller Derby. Met de Roller Derby-transformatie naar ‘Becky Bulldozer’, haar keiharde alter ego, wordt Steffie een andere vrouw. In de kleedkamer bespreekt ze met teamgenoten alle belangrijke levenskwesties: mannen, lichamelijke onzekerheden, werkstress, baby’s en het beste wasmiddel voor die gruwelijk stinkende polsbeschermers. Een openhartige documentaire over het terugwinnen van je kracht en zelfvertrouwen.

Credits

Uitvoerend Producent
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Voice-over
Productiebedrijf
Van Osch Films
Omroep
BNNVARA
Postproductiebedrijf
Postready – Rob Maas
Titel: Teledoc Campus - Becky Bulldozer
Jaar: 2018
Duur : 27 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2018
NFF Debuutcompetitie SportMaatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.