Ga naar inhoud
Een intieme kijk in de hedonistische wereld van de afterparty, waar onder het genot van diepe gesprekken, drank en drugs het feestje nog even niet mag eindigen.
"Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!" Het slotakkoord van een avondje stappen, de after. Daar komen de feestgangers samen die nog niet naar huis willen, die nog wat higher willen worden of die op zoek zijn naar meer menselijk contact. Doordat drugs er vaste gast zijn, is het niet bepaald de gelegenheid waar camera’s welkom zijn. Bij hoge uitzondering laat deze intieme documentaire zien hoe een after eraan toegaat: in het moment voelt het als een levensveranderende ervaring, maar tegen het einde beklijft toch het gevoel dat elk feest een keer moet eindigen.

Credits

Sound Design
Productiebedrijf
Kaliber Film
Omroep
BNNVARA
Postproductiebedrijf
FeverFilm

Titel: Teledoc Campus - After
Jaar: 2018
Duur : 23 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Competities: NFF Debuutcompetitie
Editie: NFF 2018

Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.