Ga naar inhoud
Stills

Te lang single?

Regie: Ayu Lourenburg
In deze korte documentaire schetsen drie jonge single vrouwen een verfrissend beeld over hoe het is om vrijgezel zijn, en wat liefde en geluk betekenen wanneer je solo door het leven gaat.
Waarom kleeft er zo’n somber stickertje van eenzaamheid aan vrijgezellen in onze hedendaagse maatschappij? Ben je per definitie gelukkiger in een liefdesrelatie? In deze korte documentaire wordt een hernieuwde blik geworpen op het fenomeen van singles, bezien door de ogen van drie jonge vrouwen. Een mozaïek aan verhalen waarbij liefde, geluk en alleen zijn centraal staan en het tegenovergestelde van eenzaamheid en liefdeloosheid getoond wordt. Alleen zijn kan namelijk óók de deuren openen naar bronnen van liefde en geluk.

Credits

Production Design
Sound Design
Set geluid
Geluidsnabewerking
Productiebedrijf
Hogeschool voor de Kunsten Utrecht
Titel: Te lang single?
Jaar: 2018
Duur : 18 minuten
Categorie: Korte Documentaire
Editie: NFF 2018
NFF Studentencompetitie Maatschappij

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.