Ga naar inhoud
4_1.24.1.jpg

Stippenlift & Faberyayo - Faber's Theme (Verdwaald in de wereld)

Regie: Sandder, An-Josefien Falelavaki
Een aftandse omgeving in België is de perfecte setting voor een melancholiek liedje over je verdwaald voelen in de wereld. De tijd lijkt er te hebben stilgestaan, afgezien dan van het verval.
De melancholie van het nummer van Stippenlift & Faberyayo is gevisualiseerd met beelden van een troosteloos stukje België: vervallen gebouwen, verwaarloosde natuur, een huiskamer waarin de tijd lijkt te hebben stilgestaan. An-Josefien Falelavaki, die de clip samen met Sandder maakte, besloot te filmen in haar geboorteplaats Aalst, om het gevoel van isolement en uitzichtloosheid op te roepen dat zijzelf als tiener ervoer. Het effect wordt nog versterkt door het gedempte kleurgebruik.
Titel: Stippenlift & Faberyayo - Faber's Theme (Verdwaald in de wereld)
Jaar: 2017
Duur : 4 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2018
Muziek

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.