Ga naar inhoud
Eindelijk de grote Doe Maar-documentaire. Alles over een van de eerste popbands die in het Nederlands durfde te zingen. De beginjaren, de hysterie, het afscheid. En natuurlijk veel muziek.

Na achtentwintig jaar geven de leden van Doe Maar eindelijk toestemming om een documentaire te maken over de roemruchte geschiedenis van hun razend populaire popband. Omlijst door een schat aan archiefbeelden en uiteraard veel muziek vertellen Ernst, Henny en Jan alles wat je altijd al over Doe Maar had willen weten. Een film over een band én een tijdperk. Een groep die zijn stempel op een generatie heeft gedrukt en nu zijn allerlaatste tour door Nederland maakt.

Credits

Geluidsnabewerking
Visual Effects
De Grot
Muziek
Doe Maar
Productiebedrijf
Pieter van Huystee Film & TV
Omroep
BNN TV

Titel: Doe Maar: Dit Is Alles
Jaar: 2013
Duur : 1 uur, 20 minuten
Categorie: Lange Documentaire
Competities: Jaaroverzicht, Gouden Kalf Competitie
Editie: NFF 2013

Kunst & CultuurMuziekGeschiedenis

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.