Bijzonder vier­luik bij vier tracks van het gelijk­namige album van Anouk die de regis­seur volledig carte blanche gaf. De ogen­schi­jn­lijk losstaande verhalen, waaronder Birds, zijn subtiel met elkaar verbonden.
Bijzonder vier­luik dat is geïn­spireerd op het gelijk­namige album van Anouk. Aanvanke­lijk zou bij alle tracks een korte film worden gemaakt, maar Anouks eis dat geld­schi­eters volledige artistieke vrijheid zouden garan­deren stond gang­bare financiering in de weg. Anouk gaf regis­seur Dana Nechushtan carte blanche. De ogen­schi­jn­lijk losstaande verhalen kennen subtiele overeenkom­sten en tonen ieder een belan­grijke levensgebeurtenis.

Titel: Sad Singalongs
Jaar: 2012
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Editie: NFF 2013

MuziekKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.

Partners

NPO Vm Nfs diap 1 5xLogo volkskrantVL LOGO LIGGEND COMPLEET 2021 diapLogo NFFLogo DioraphteFonds 21 Logo WIT 01