Ga naar inhoud
Bijzonder vierluik bij vier tracks van het gelijknamige album van Anouk die de regisseur volledig carte blanche gaf. De ogenschijnlijk losstaande verhalen, waaronder Birds, zijn subtiel met elkaar verbonden.
Bijzonder vierluik dat is geïnspireerd op het gelijknamige album van Anouk. Aanvankelijk zou bij alle tracks een korte film worden gemaakt, maar Anouks eis dat geldschieters volledige artistieke vrijheid zouden garanderen stond gangbare financiering in de weg. Anouk gaf regisseur Dana Nechushtan carte blanche. De ogenschijnlijk losstaande verhalen kennen subtiele overeenkomsten en tonen ieder een belangrijke levensgebeurtenis.

Titel: Sad Singalongs
Jaar: 2012
Duur : 16 minuten
Categorie: Korte Film
Competities: Jaaroverzicht
Editie: NFF 2013

MuziekKunst & Cultuur

NFF Archief

Informatie over deze film, televisie- of interactieve productie bevindt zich in het NFF Archief. In het NFF Archief staat informatie over producties die in de afgelopen festivaledities vertoond zijn. Het NFF beschikt niet over dit materiaal, daarover kun je contact opnemen met de producent, distributeur of omroep. Oudere films zijn soms ook terug te vinden bij Eye Filmmuseum of bij het Nederlands Instituut voor Beeld & Geluid.